A och B-prov

 

 
BG-nummer till SSRK/Gotland: 5280-3681
Anmäl via SSRK prov
För att starta i elitklass på B-prov måste hunden vara utställd eller exteriörbeskriven.
 
 
 
   
SSRK Gotland har tre olika Vandringspriser under höstprovet:
- VP "Gotlandsankan" SSRK Gotlandsavdelningens pris till provets bästa hund.
- VP "Massgaisten" skänkt av kennel Massgaisten, utdelas till provets bästa 1:a pristagare med 1:a pris eller lägst Very Good på officiell utställning oavsett klass.
- VP "Entusiasterna" skänkt av Entusiasterna till bästa hund i nkl.

 

 SSRK Gotlands A-prov 2018

6-7/10 KKL Domare Roger Westerman

 

 

 

SSRK Gotlands B-prov 2018

För billigare båtbiljetter se längst ner på sidan

 

28/4 Nkl, ökl Domare Andreas Josefsson
29/4 Ekl Domare Andreas Josefsson

7/9 Nkl Domare Leif Gustafsson
8/9 Ökl Domare Leif Gustafsson
9/9 Ekl Domare Leif Gustafsson

 

 

 Info samt kod från Destination Gotland

Information om arrangemanget/kampanjen

  Vi har döpt arrangemanget till: arrssrkretrieverapril2018 OBS! Denna kod gäller vårens B-prov. (Kod till höstens B prov arrssrkretriverprov2018. OBS att det är felstavat i koden och det måste skrivas så som det står här för att fungera!) Kod till workingtest finns på WT sidan.

 Deltagarna bokar sin resa med kampanjkoden direkt via vår hemsida (www.destinationgotland.se). När de loggar in med kampanjkoden har de möjlighet att boka sin resa till ett arrangemangspris. Priserna varierar beroende på vilka datum och avgångstider de önskar åka. På vissa avgångstider kan vi inte erbjuda arrangemangspris, exempelvis söndag eftermiddag från Visby till Nynäshamn. Dessa turer går att boka med kampanjkoden men då till ordinarie pris. När man är inloggad med kampanjkoden ser man tydligt det billigaste alternativet/priset för en vuxen på den aktuella dagen. Rabattdjupet ligger mellan 0-50 % gentemot ordinarie pris beroende på vilka datum och avgångstider man önskar åka. Inga undanlagda platser finns till arrangemanget, bokning i mån av plats gäller.

 Priset för vistelsen gäller mellan 180424-180502

 Instruktioner för bokning av kampanjbiljett via hemsidan

Gå in på www.destinationgotland.se och välj ”Färja” eller ”Boka båtbiljett”, gå vidare till ”Bokning av båtbiljett”. När du kommit till Destination Gotlands färjebokning väljer man ”Sök och boka båtresa”, har du sedan tidigare kundnummer välj logga in. Nästa steg väljer du om du är folkbokförd på Gotland eller inte och du kommer då till steg 1 i själva bokningsprocessen. Här klickar du på ”Ange kampanjkod”(gulmarkerad). I rutan för kampanjkod anger du arrssrkretrieverapril2018

 Du är nu kvar i steg 1 men aktuella kampanjpriset visas för aktuella resdagar. Det gulmarkerade priset är lägsta priset för respektive dag, (om inget gulmarkerade pris visas finns för tillfället inget kampanjpris tillgängligt för den aktuella dagen) här väljer du önskade resdagar och går vidare till steg 2 där du anger antal personer och fordon, i steg 3 väljer du avgångstider och komfortalternativ ombord. Slutför sedan bokningen genom att gå vidare till steg 4 och 5.

Är du osäker på hur du skall göra eller har några specifika önskemål är du välkommen att ringa Destination Gotlands Gruppbokning tel: 0771-22 33 50 eller maila gruppresor@destinationgotland.se